Designbouwbeslag.nl

Verzending

Bouwtools B.V. draagt zorg voor een goede en zo snel mogelijke levering van de bestelde producten. De producten worden zoveel mogelijk binnen 1-5 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden en uiterlijk binnen 8 werkdagen bezorgd. Bij uitzondering wordt u per e-mail ingelicht. Alle bestellingen worden met zorg geleverd.

Zodra uw betaling is bijgeschreven worden de op voorraad zijnde producten klaargemaakt voor verzending. Producten worden verzonden via reguliere pakketdiensten.

Leveringen vinden plaats op het door de klant/consument tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres, tot achter de eerste deur op de begane grond. hierbij wordt uitgegaan van een met een normale vrachtauto te bereiken adres. Extra kosten in verband met moeilijke bereikbaarheid of leveringen op een andere plaats dan voornoemd adres zijn voor rekening van de klant/consument.
bouwtools B.V. behoudt zicht het recht voor om bestellingen in deelzendingen te leveren.

De verzendkosten in Nederland bedragen per bestelling €7,45 excl. btw (€ 9,02 incl. btw).
Voor verzending naar Duitsland en België wordt € 10,00 excl. btw (€ 12.10 incl. btw) in rekening gebracht.

Let op: afwijkende verzendtarieven voor lange lengtes (freesmal.nl, schuifdeurgarnituren en tifa hangensluitwerk)

Voor de verzending van lange lengtes (zoals geleiderail 2100 en 2500 mm en mallen voor meerpuntssluitingen) zijn wij genoodzaakt meer kosten in rekening te brengen.